PREPARE INTERNATIONAL LIMBURG

Introductie tot PI Limburg

Prepare International (PI) is een missiegroep die bestaat om een katalysator te zijn in de Verenigde Staten, Europa en daarbuiten om te cultiveren: VOLGERS van Jezus die vol PASSIE, VUUR en LIEFDE voor Hem werken om de oogst binnen te halen en LEIDERS te zijn in hun land, zodat de verlorenen GERED worden en LEVENGEVENDE kerken ontstaan en groeien.

De laatste 15+ jaar heeft PI leiders in Europa geholpen om mensen te discipelen en te trainen om het Koninkrijk van God binnen te gaan, te leven en uit te dragen. Het laatste decennium  heeft PI in 16 verschillende landen in Europa opleidingsscholen opgericht en meer dan 1000 opkomende leiders getraind in de dingen van het Koninkrijk en de Heer Jezus Christus. Alhoewel het werk zich met name richtte op de landen in Europa, verbreed de Heer het werk van PI nu naar andere regio's in de wereld, waaronder hun thuisstad Lubbock in Texas en vele andere Amerikaanse steden, 2 landen in Afrika en 2 landen in Zuid-Amerika.

Prepare International Training Faculteit

De PI training team bestaat uit mannen en vrouwen die uitstekende referenties hebben en vele jaren ervaring hebben in bediening in de naties van de wereld. Ze hebben allen een geweldige zalving van de Heer en expertise in het veld waarin zij training geven.